Träning och bak

Började med att gå en runda imorse och fixa lite inför festen på lördag så nu ska vi inte frysa iaf. 

När jag kom hem hade jag ont i knät som vanligt... Hoppas att en bieffekt på att jag går ut och går är att mitt knä blir bättre annars får vi hoppas att läkaren (den typ 5 jag går till) i december hittar något som går att fixa. 

Har även gjort små pumpor till på lördag så hoppas att folk tycker dem är goda. Men nu ska jag kolla vidare på bones innan det är dags att äta lite mat. 

Lägger in en liten bild på mina pumpor med för att jag blev ganska nöjd ändå (trots att det nog inte är mitt bästa verk)




Ute och gå

Nu är man hemma igen efter en liten runda i Åhus med träningskläderna och skorna på. Precis när jag skulle gå ut så öppnade sig himlen på samma sätt som när jag hade bestämt mig för att jag skulle ut och gå igår så jag tänkte först "detta måste ju vara ett tecken på att naturen vill att jag ska stanna hemma och bara mysa" men sen tog jag på mig skorna och pluggade in lurarna i öronen och sa högt till mig själv "detta är bara naturens sätt att ge dig lite motgångar i livet för allt ska inte vara så jävla lätt för dig Emelie". Det blev bara en liten runda på 30 min men varje steg räknas på resan. 
 
Så nu sitter jag här med min latte i min star wars mugg och kollar på Ellen show i mina mjukaste byxor tänker inte flytta mig härifrån på några timmar! 
 
Har även satt upp ett nytt mål för mig själv att jag ska gå 2 mil innan året är slut (det behöver inte vara på en och samma gång men ändå så jag kommer igång) så är ganska stolt över mig själv.

Godmorgon

Börjar dagen med lite mocha och knäckebröd innan jag ska ut och gå en runda idag och kanske ta några fina foto på rundan i höstens alla vackra färger och former. Men först ska jag mysa lite till och kanske till och med sticka klart en halsduk (jag måste verkligen sluta sticka så mycket!!!)




New girl

Jag skrev precis en långt och bra inlägg om hur jag nu sitter i sängen och fantiserar mig bort till new girl med ett liv av nya utmaningar och bra rumskompisar som verkligen bryr sig om en. 

Satt för några dagar sedan och kollade på samma avsnitt med mamma när hon sa att hon trodde att jag hade passat perfekt för att bo med tre random killar så. 

Så vad säger ni? Finns det några desperata killar där ute som behöver en knäpp, estetisk och kreativ tjej i sin lägenhet så är det bara att höra av sig! Jag kan sticka fina halsdukar åt er och laga mat och har även fått höra att jag är ganska grym på att fixa fester med. Men nu ska jag fortsätta kolla och sticka min halsduk så får vi se vad morgondagen erbjuder.




Presentation

Tänkte att jag börjar det hela med att presentera mig och berätta varför jag har gjort denna blogg. Jag är en tjej i södra Sverige som en dag kom till jobbet och dem sa att dem inte kunde ha kvar mig där (har varit extraanställd där ett tag) för att las (lagen om anställningsskydd) säger att om man jobbat på ett företag 1 år inom en period på 5 år måste dem fastänställa. Där jag nu har jobbat kunde dem inte fastanställa mig eftersom jobbet jag och mina vänner gjorde inte finns alltid utan det kanske finns en månad sen finns det inte på några månader och sen behövs vi 2 veckor igen så dem kan inte ha mig som går runt i korridorerna så jag fick gå hem.
 
Jag var ju självklart ledsen den dagen jag gick hem och ett ganska bra tag framöver men idag när jag låg där i sängen fram till klockan 12 för att jag onte såg någon mening med att gå upp och jag skyller det på höstdepression insåg jag att så är det inte alls! Jag låg inte kvar i sängen pga hösten eller stormen som drog in över lilla landet lagom igår utan jag låg där för att jag har ändå inget jobb att gå upp till och vem vill anställa en teaterelev ändå? Det var då jag insåg att jag måste själv ta tag i mitt liv. Jag kan inte sitta hemma och vänta på att jobbet hoppar på mig, jag kan inte vänta på att min dröm prins kommer och säger att jag duger som jag är. Det är mitt ansvar att säga varje morgon att jag duger som jag är!
 
En vän sa en gång till mig att om man ska få ett jobb måste man ha självförtroende och hur ska någon älska mig om jag inte gör det själv? Så därför startade jag denna bloggen, för att bygga upp mitt självförtroende och pusha mig själv till något som jag innan inte trodde jag kunde. Med hjälp av denna blogg ska jag se till att börja älska mig själv och att gå upp varje dag och bygga på självförtroendet och känna mig behövd. För det är nu min kropp och knopp behöver mig.
 
Nu börjar mitt nya liv med träning, komplimanger i spegeln och ett leende på läpparna! Vill ni vara med mig på resan och peppa mig ibland när allt känns svårt? Som mina tränade vänner skulle sagt MIN RESA RÄKNAS!